Filtrera på område
Sökresultat: "vigsel dryck" | Alla | 2183 träffar
/ Vägledning / 2016 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att ätas omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer och kaféer som mat för avhämtning i permanenta eller tillfälliga
/ Vägledning / 2015 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
-standarden ska hänföras till ”Restaurang-, catering och barverksamhet” är de som faller under huvudgrupp 56 (Restaurang [561], catering [562] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att ätas
/ Vägledning / 2017 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att ätas omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer och kaféer som mat för avhämtning i permanenta eller tillfälliga
/ Vägledning / 2019 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
-standarden ska hänföras till ”Restaurang-, catering och barverksamhet” är de som faller under huvudgrupp 56 (Restaurang [561], catering [562] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt
/ Vägledning / 2020 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
till ”Restaurang-, catering och barverksamhet” är de som faller under huvudgrupp 56 (Restaurang [561], catering [562] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att förtäras omedelbart
/ Vägledning / 2021 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
-standarden ska hänföras till ”Restaurang-, catering och barverksamhet” är de som faller under huvudgrupp 56 (Restaurang [561], catering [562] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt
/ Vägledning / 2018 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
], catering [562] och barverksamhet [563]). Denna huvudgrupp omfattar enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att förtäras omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer och kaféer som mat för avhämtning
/ Vägledning / 2022 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att förtäras omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer på kaféer och konditorier som mat för avhämtning i permanenta eller tillfälliga stånd
/ Vägledning / 2023 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
enligt SNI 2007 servering av mat och dryck som är tänkt att förtäras omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer på kaféer och konditorier som mat för avhämtning i permanenta eller tillfälliga stånd
/ Vägledning / 2024 / Förvaltningsrätt & förfarande / Dokumentationsskyldighet / Personalliggare / Personalliggare i vissa verksamheter
och dryck som är tänkt att förtäras omedelbart på traditionella restauranger på restauranger med självbetjäning på barer på kaféer och konditorier som mat för avhämtning i permanenta eller tillfälliga stånd med eller utan sittplatser från motordrivna fordon